tisdag 16 oktober 2007

Brieost, skogaholmslimpa & kranvatten...



Har just atit lunch bestaende av ovan - inte sa tokigt faktiskt, man tar vad man har hemma & latt tillgangligt :)




Elsa ligger & sover i tygbarselen & har det skont. Jag forsoker hanga tvatt & packa men det gar inte sa bra, far vanta tills Brad kommer hem om jag ska fa natt gjort o sa lange sa far vi val bara ta det lungt & ut pa en prommis senare nar hon vaknar & fatt mat igen : )




Imorgon aker vi till Sverige - jiho!! Ska bli sa kul att komma hem, har ju inte varit hemma sedan i borjan av juni & da var ju inte Elsa med.




Goda nyheter! Vi har antligen fatt ett datum da vi flyttar in i vart hus!! Den 3e november blir det av, ska bli sa skont att ha lite mer plats & inte behova spriga i trappan upp till lagenheten med vagnen, Elsa & allt annat man kankar pa.

Konstigt att bo i ett hus med tva vaningar bara vi tre, inte for att det ar stort men anda, vi ar ju sa vana med compact living, men det ska nog ga bra. Det kommer typ vara en mobel i varje rum till att borja med sa lite tomt men det fylls nog snart upp. Om inte med grejer sa med alla besok : )


Har en bild pa badrummet - har ska jag ligga & bada snart!!




Kan val inte sluta utan att lagga in en bild pa Elsa med.


Hej sa lange!

2 kommentarer:

Millan sa...

Jatte skoj att ses i gar! Alla dess sma bebisar i vart hus gjorde mig ju valdans bebissugen :-D. Hur ar det med Elsas mage nu? Hoppas den blir battre tills ni aker i morgon.
Ha det toppen i Sverige!!! Kram

Anonym sa...

Åhh, va härligt!!! Det badkaret såg inte så tokigt ut.. Vi ses snart!!!!